Bijbaan bij Bluekens

Bijbaan bij Bluekens

Ben je minimaal veertien jaar oud en zoek je een interessante bijbaan? En ben je geïnteresseerd in trucks, bedrijfswagens en techniek? Dan is een bijbaan bij Bluekens Truck en Bus echt iets voor jou! Je verdient goed en krijgt een mooi inkijkje in de interessante wereld van trucks & techniek. Ontdek wat je op zaterdag, je vrije middag of in jouw schoolvakantie bij ons kunt doen.

 

Bijbaan in de werkplaats

Heb jij interesse in trucks en bestelwagens en wil jij van dichtbij meemaken wat (truck)techniek inhoudt? 

In onze werkplaatsen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Middelharnis en Goes zijn extra handen altijd welkom! Je kunt bijvoorbeeld een monteur assisteren bij zijn werkzaamheden, trucks en bestelwagens wassen en de werkplaats opruimen.

 

 

Bijbaan in het magazijn

Ook in ons magazijn is altijd van alles te doen. In ons magazijn worden alle onderdelen opgeslagen. 

Je kunt bijvoorbeeld helpen met het uitpakken van onderdelen. Ook verzamel je onderdelen die collega’s in de werkplaats nodig hebben of die door klanten zijn besteld.

 

 

Ontdek waar je interesse ligt

Wil je iets anders doen bij ons? Neem vooral contact met ons op! Er is altijd wel iets te doen en in overleg is er heel veel mogelijk. 

Een bijbaan bij Bluekens is een mooie kans om te ontdekken waar je interesse ligt. Wie weet houd je er een uitdagende stage, een leer-werktraject of startersfunctie bij ons aan over!

 

Keertje kennismaken of meer informatie?

Waar wil je graag meer informatie over?
Door mijn gegevens te versturen ga ik er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus B.V. mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!