Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus

Ons DNA

Bluekens Truck en Bus is een familiebedrijf. Collegialiteit, teamspirit, openheid, duidelijkheid, samenwerking en waardering voor elkaars werk zijn de basis voor ons succes. Waarbij we oog hebben voor jouw ontwikkeling. 

De groei van onze medewerkers is namelijk een belangrijk speerpunt en daarom bieden we volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Bij ons krijg je de kans om je in een uitdagende omgeving te ontwikkelen en aan je carrière te bouwen.

 

Ons bedrijf

Bij Bluekens Truck en Bus werken we samen aan vooruitgang, zodat onze klanten rijden en blijven rijden. Bluekens Truck en Bus is officieel dealer van Volvo Trucks, Volvo Bus, Renault Trucks en Renault Trucks bedrijfswagens. Daarnaast zijn wij de vertrouwde partner voor vele OV-bedrijven en touringcarbedrijven. 

Onze vestigingen vind je in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. Met ruim 200 collega’s zetten we de mobiliteit van onze klanten op nummer 1.

 

Onze missie

Of het nu een OV-organisatie is, een internationaal opererend logistiek dienstverlener of een aannemer die een bestelwagen gebruikt als mobiele werkplaats: wij zorgen ervoor dat de onderneming van onze klanten blijft draaien. 

Het is onze missie om door onze klant gewaardeerd te worden als nr.1 mobiliteitspartner, in elk segment waarin we zijn vertegenwoordigd. Ook willen we een positieve bijdrage leveren aan de verduurzaming van de maatschappij.

 

Loop voorop in de wereld van alternatieve brandstoffen

De transportwereld verandert in snel tempo. Er komen steeds meer schone alternatieven voor diesel en benzine, zoals LNG of volledig elektrische oplossingen. 

Duurzaam transport is al jaren een belangrijke pijler van Bluekens Truck en Bus. Onze werkplaatsen in Oosterhout en Breda zijn bijvoorbeeld ook specifiek ingericht voor elektrische voertuigen.

 

Lees meer over erkend duurzaam

BlueCare: alle services en diensten voor optimale mobiliteit

Alle service en diensten van Bluekens Truck en Bus zijn samengebracht in BlueCare. Dat is niet voor niets, want alles wat we doen hoort bij elkaar of het nu gaat over onderhoud, training, financiering of bijvoorbeeld truckverhuur onze klanten krijgen zorg. BlueCare is uniek en laat zien wat een team kan bereiken.

Sociaal ondernemen

Bluekens Truck en Bus staat op de derde trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit betekent dat we bovengemiddeld presteren om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door binnen Bluekens Truck en Bus werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers, klanten en relaties te stimuleren om sociaal te ondernemen. 

Erkend Duurzaam Plus

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen zijn verankerd in onze bedrijfsvoering. Wij streven in alle facetten duurzaamheid na. Zo zijn wij zijn gespecialiseerd in alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen. Duurzaamheid is ook onderdeel van ons personeelsbeleid: tevreden medewerkers, het bieden van kansen en het ontwikkelen van talent zijn onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Wij bieden optimale service

Wij bieden onze klanten de beste service en ontzorgen hen volledig, zodat zij zich kunnen concentreren op hun onderneming. Alle services en diensten voor optimaal transport zijn samengebracht in BlueCare, waarmee wij garant staan voor optimale productiviteit van voertuigen. Het doel is om onze klanten de zorg voor het wagenpark volledig uit handen te nemen en de kosten te verlagen. 

Kennis en vaardigheden van hoog niveau

Om de beste service te kunnen verlenen zijn kennis, vaardigheden en samenwerking essentieel. Wij gaan voor het beste resultaat. Al vele jaren doen we mee aan de VISTA-competitie, waarbij servicecollega’s wereldwijd strijden om de Volvo International Service Training Award (VISTA). De resultaten zijn keer op keer uitmuntend. In 2015-2016 werd een van de teams zelfs derde van de wereld! In 2019-2020 eindigden 3 teams bij de beste 5 van Nederland. 

1 / 4  waarden

Nieuws

Officieel partner JINC
Officieel partner JINC

Kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand op weg helpen naar een goede start op de arbeidsmarkt. Daar zet non-profitorganisatie JINC zich voor in. Bluekens Truck en Bus steunt dit doel van harte en is daarom nu officieel partner van JINC. 

Keertje kennismaken of meer informatie?
Alle velden zijn verplicht.

Upload je CV en Motivatie (beide verplicht)
Zorg ervoor dat de bestanden niet groter dan 6MB zijn.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Je motivatie is toegevoegd
Upload je motivatie
Door te solliciteren ik ga er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus bv mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!