Erkend Duurzaam Plus

Erkend Duurzaam Plus

Bluekens Truck en Bus heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in haar bedrijfsvoering verankerd. Wij streven duurzaamheid na in alle facetten van onze bedrijfsvoering. In inkoop en verkoop, maar ook in personeelsbeleid: tevreden medewerkers, het bieden van kansen en het ontwikkelen van talent maakt deel uit van onze bedrijfscultuur.

Aandacht voor het milieu

Smeermiddelen en andere milieuonvriendelijke materialen voeren we op een verantwoorde wijze af voor recycling. Ook scheiden we afval en emballagemateriaal. Waar mogelijk is in onze vestigingen energiezuinige verlichting geïnstalleerd, en in Breda en Roosendaal wekken we energie op met zonnepanelen.

Duurzame mobiliteit

Bij duurzaam ondernemen in de transportwereld hoort ook het aanbieden van duurzame mobiliteit. Uiteraard voldoen de modellen van Renault Trucks en Volvo Trucks aan de laatste milieunormen. Waarbij Volvo Trucks in Gent ook nog eens CO2-neutraal produceert. Bluekens Truck en Bus is bovendien gespecialiseerd in alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen. Zo kunnen klanten bij al onze vestigingen terecht met hybride, volledig elektrische en LNG-aandrijflijnen. Bluekens Truck en Bus was bovendien betrokken bij de ontwikkeling van de eerste volledig elektrische bus in Nederland.

Gecertificeerd

Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke specialisten. Erkend Duurzaam is 100 procent objectief en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. De complexe wet- en regelgeving die hiermee gemoeid is, zetten we om in praktische en handzame standaarden voor alle Nederlandse bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche.

Keertje kennismaken of meer informatie?
Alle velden zijn verplicht.

Upload je CV en Motivatie (beide verplicht)
Zorg ervoor dat de bestanden niet groter dan 6MB zijn.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Je motivatie is toegevoegd
Upload je motivatie
Door te solliciteren ik ga er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus bv mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!