Werken en leren bij Bluekens

Werken en leren bij Bluekens

Zoek je een stageplek, wil je een leer-werktraject doen of een traineeship volgen? En ben je geïnteresseerd in trucks, bedrijfswagens en techniek? Dan zit je goed bij Bluekens Truck en Bus! Welke opleiding of studie je ook doet: Bluekens Truck en Bus biedt interessante stageplaatsen, leer-werktrajecten en traineeships.

Een stage waar je écht iets aan hebt


Je krijgt een stage- of leerwerkplek die past bij jouw ambities en vaardigheden. 

Voordat je begint, bespreken we welke verantwoordelijkheden, projecten en opdrachten het beste aansluiten op jouw wensen en opleiding. 

Zo ben je verzekerd van een stageplek waar je écht iets aan hebt!
 

Leer van ervaren professionals 


Bluekens Truck en Bus is een écht familiebedrijf. 

Onze specialisten begeleiden en ondersteunen je bij het ontwikkelen van je vaardigheden in vrachtwagentechniek en bedrijfsautotechniek. Zo leer je hoe je uiteindelijk zelfstandig (complexe) problemen kunt oplossen.

 

 

Kan ik stage lopen bij Bluekens Truck en Bus?


Of je nou bedrijfsautotechniek, marketing, personeelsmanagement of commerciële economie studeert of een andere studie volgt: bij Bluekens Truck en Bus geven we graag ruimte om te leren in de praktijk en je vaardigheden te vergroten. Interesse in een stage bij een van onze vestigingen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 

Ik volg een BOL-Opleiding. Kan ik stage lopen?


Ook als je een BOL-opleiding volgt, kun je bij ons stage lopen. Zo kun je de theorie die je op school hebt geleerd bij ons toepassen en doe je waardevolle praktijkervaring op. Tijdens je stage word je begeleid door ervaren collega’s die altijd in de buurt zijn om uitleg te geven of vragen te beantwoorden.

 

 

BBL-opleiding of HBO? Combineer werken en leren!


Wil je werken en leren combineren? Dat kan bij Bluekens Truck en Bus. Met een mbo-opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) of een deeltijd HBO opleiding kun je leren combineren met werken. In het geval van BBL bijvoorbeeld ga je één dag per week naar school en werk je vier dagen bij ons. Zo kun je de theorie die je op school leert direct in de praktijk toepassen. Meer informatie?

 

Kan ik een traineeship doen?

Interesse in een traineeship? Wij hebben traineeships voor mensen die een hbo- of universitaire opleiding (bijna) hebben afgerond. Die bestaan uit een combinatie van theorie, praktijk en eigen inbreng. 

Aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan krijg je onder begeleiding van ervaren vakmensen de ruimte om uit te groeien tot specialist op jouw terrein en de eerste stap te zetten in je carrière.

Partner van de Truck Academy

Bluekens Truck en Bus is partner van de Truck Academy West-Brabant. 

De Truck Academy heeft als doel toponderwijs te realiseren door nauwe samenwerking tussen het beroepsonderwijs en de praktijk. Je kunt de opleiding Bedrijfsautotechnicus, Eerste Bedrijfsautotechnicus of Technisch Specialist Bedrijfsauto’s volgen en alvast in de praktijk meedraaien. Bij de academy kun je je verder specialiseren door extra gastlessen en cursussen te volgen.

 

Hoe zit het met de (stage)vergoeding?

Het doel van een stage, leer-werktraject en traineeship is natuurlijk vooral om ervaring op te doen. Uiteraard ontvang je een passende (stage)vergoeding voor het werk dat je doet. Transparantie is wel zo prettig dus je kan rekenen op onderstaande bedragen (o.b.v. een fulltime werkweek);

Stagevergoeding HBO: € 500,-   (Zowel voor afstuderen als meewerkstage)

Stagevergoeding MBO: € 400,-

We begrijpen dat vervoer tegenwoordig ook kostbaar is, daarom komen we je ook graag tegemoet d.m.v. een passende reiskostenvergoeding.

Je kennis verrijken en verdienen gaan zo mooi samen!

Leerling magazijnmedewerker in Roosendaal

Leerling magazijnmedewerker in Roosendaal Bekijk de vacature

Leerling voorbewerker / autospuiter in Goes

Leerling voorbewerker / autospuiter in Goes Bekijk de vacature

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Breda

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Breda Bekijk de vacature

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Middelharnis

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Middelharnis Bekijk de vacature

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Roosendaal

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Roosendaal Bekijk de vacature

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Oosterhout

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Oosterhout Bekijk de vacature

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Goes

Leerling Bedrijfsautotechnicus in Goes Bekijk de vacature

Keertje kennismaken of meer informatie?

Waar wil je graag meer informatie over?
Door mijn gegevens te versturen ga ik er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus B.V. mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!