Begin je loopbaan bij Bluekens

Begin je loopbaan bij Bluekens

Bluekens Truck en Bus biedt volop ruimte aan de professionals van morgen. Investeren in de vakmensen van de toekomst en opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk. Begin jij jouw loopbaan bij ons?

BBL-opleiding

Een gedegen opleiding is een voorwaarde om uit te groeien tot gespecialiseerde vakkracht. Met een mbo-opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) kun je bij ons leren combineren met werken. Je kunt na je vmbo-opleiding direct instromen. Je gaat één dag per week naar school en werkt vier dagen bij ons. Je werkt onder begeleiding van ervaren collega’s die altijd in de buurt zijn om uitleg te geven of vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we je aanvullende trainingen en in-house opleidingen aan om je kennis uit te breiden. Als je je opleiding met succes afrondt en je werk goed doet, kan dat een mooie opstap zijn naar een baan bij ons.

Truck Academy

Bluekens Truck en Bus is partner van de Truck Academy West-Brabant. De Truck Academy heeft als doel toponderwijs te realiseren door nauwe samenwerking tussen het beroepsonderwijs en de praktijk. Je kunt de opleiding Bedrijfsautotechnicus, Eerste Bedrijfsautotechnicus of Technisch Specialist Bedrijfsauto’s volgen en alvast in de praktijk meedraaien. Bij de academy kun je je verder specialiseren door extra gastlessen en cursussen te volgen.

Erkend leerbedrijf

Bluekens Truck en Bus is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Als Erkend Leerbedrijf bieden we goede en veilige werkplekken die aansluiten bij verschillende mbo-opleidingen. Tijdens een leer-werktraject voer je diverse werkzaamheden uit die als doel hebben om je technische vaardigheden steeds verder uit te breiden en toe te passen in de praktijk. Naast de BBL-trajecten hebben we ook stageplekken voor studenten die een BOL-opleiding volgen.

Boost je carrière met een traineeship

Op zoek naar een traineeship? Wij hebben traineeships voor mensen die een hbo- of universitaire opleiding (bijna) hebben afgerond. Die bestaan uit een combinatie van theorie, praktijk en eigen inbreng. Aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan krijg je onder begeleiding van ervaren vakmensen de ruimte om uit te groeien tot specialist op jouw terrein en de eerste stap te zetten in je carrière.

Wij beantwoorden
graag al je vragen

Mail
jobs@bluekens.nl

Bel
088 006 98 00

Deel deze vacature met een vriendin, vriend of collega!

Solliciteer nu op deze vacature!
Alle velden zijn verplicht.

Upload je CV en Motivatie (beide verplicht)
Zorg ervoor dat de bestanden niet groter dan 6MB zijn.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Je motivatie is toegevoegd
Upload je motivatie
Door te solliciteren ik ga er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus bv mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!