Bluekens Truck en Bus Oosterhout Volvo Action Service Dealer van het jaar!

Bluekens Truck en Bus Oosterhout Volvo Action Service Dealer van het jaar!

Snelle en goede service leveren: dat staat bij ons voorop. In geval van pech doen we er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarom zijn we zeer trots dat onze vestiging in Oosterhout Volvo Action Service Dealer van het jaar 2022 is geworden!

Volvo Trucks zet elk jaar een dealer in de schijnwerpers die bijzondere prestaties heeft geleverd op het gebied van pechhulpverlening. Daarbij wordt gekeken naar verschillende criteria, zoals de snelheid van uitrukken en repareren, of de reparatie in één keer goed was en de correctheid van facturen. We kunnen met trots melden dat onze vestiging in Oosterhout VAS Dealer van het jaar 2022 is geworden. Wij feliciteren onze collega’s in Oosterhout van harte met deze onderscheiding!

Bezoek aan fabriek van Volvo Trucks in Gent

Het team van Bluekens Oosterhout kreeg de prijs overhandigd bij het VAS Dealer van het Jaar 2022-evenement bij de fabriek van Volvo Trucks in Gent. Op 14 en 15 juni werden alle winnaars in Europa in het zonnetje gezet en ontving de vestiging Oosterhout de Award.

Wil jij ook samen werken aan vooruitgang?

In de werkplaats heb je zeer afwisselend werk. Je voert bijvoorbeeld onderhoud uit, stelt diagnoses, repareert, doet keuringen en verzorgt de opbouw en het rijklaar maken van nieuwe voertuigen. Word jij onze nieuwe collega?