Mijn verhaal
Glenn Breewel

Mijn verhaal
Glenn Breewel

Glenn Breewel combineert leren met werken bij Bluekens. “Je krijgt alle kans om jezelf te ontwikkelen.”

"Ik krijg alle kans om me te ontwikkelen"

“De variatie in het werk spreekt mij het meest aan. Als je ’s ochtends op je werk aankomt weet je nog niet wat je gaat doen die dag. Dat kan van alles zijn: van schadeherstel tot onderhoud en motorrevisie.”

“Mijn werkdag begint om 8 uur. Dan wordt het werk verdeeld. Vervolgens gaan we in de werkplaats aan de slag. Normaal gesproken ben je om 17 uur klaar, maar als een collega hulp kan gebruiken of een klant echt op zijn truck staat te wachten ga je iets langer door.”

“Ik heb altijd interesse gehad in de techniek. Op de middelbare school koos ik voor motorvoertuigentechniek. Omdat mijn familie een transportbedrijf heeft, ging mijn voorkeur uit naar bedrijfswagens. Nu volg ik de mbo-opleiding technisch specialist bedrijfsauto’s. Dat combineer ik met werken bij Bluekens. Het is mijn doel om zover mogelijk door te leren. Bluekens is voor mij een prettige werkgever omdat ik de kans krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Je hebt zelf in de hand hoe ver je door wilt leren en Bluekens staat daar 100% achter.”

“Ik zou iedereen aanraden om bij Bluekens te komen werken. Er hangt een goede werksfeer en de samenwerking met collega’s is goed. Je hoeft niet bang te zijn om vragen te stellen en je krijgt genoeg kansen om te groeien.”

Vrachtwagenmonteur
Functieprofiel - Vrachtwagenmonteur

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo

De transportwereld is continu in beweging. Bluekens Truck en Bus beweegt niet alleen mee, maar loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn volop bezig met alternatieve brandstoffen, zoals LNG en elektrisch rijden.
dit verhaal