Vakgebieden

Vakgebieden

Vrachtwagenmonteur

Vrachtwagenmonteur

Als bedrijfswagenmonteur heb je een zeer afwisselende baan. De werkzaamheden die je doet zijn afhankelijk van je opleidingsniveau, ervaring en interesse. Je voert bijvoorbeeld onderhoud uit, stelt diagnoses, repareert, doet keuringen en houdt je bezig met de opbouw en het rijklaar maken van nieuw af te leveren voertuigen. 

Autospuiter

Autospuiter

Als spuiter en voorbewerker lever je strak werk af. Jij zorgt ervoor dat trucks, trailers en bedrijfswagens het uithangbord zijn voor onze klanten. Je spuit zowel complete voertuigen als afzonderlijke onderdelen en herstelt (lak)schades. Je hebt oog voor detail en bent pas tevreden als de klant dat ook is.

Verkoopadviseur

Verkoopadviseur

Combineer jij kennis en passie voor trucks of lichte bedrijfswagens met een commerciële instelling? En weet jij van aanpakken? Dan is een baan als verkoopadviseur iets voor jou. Als verkoopadviseur vertaal jij de wensen van de klant naar transportoplossingen en diensten die hem optimaal ondersteunen en bouw je een langdurige relatie op.

Administratief medewerker

Administratief medewerker

Bezoekers ontvangen, opdrachtgevers te woord staan, het controleren en verwerken van facturen, de dagelijkse financiële administratie bijhouden, het management en collega’s van andere afdelingen ondersteunen: in administratief ondersteunende functies zijn er bij Bluekens verschillende functies.

Stuur een open sollicitatie!
Alle velden zijn verplicht.

Upload je CV en Motivatie (beide verplicht)
Zorg ervoor dat de bestanden niet groter dan 6MB zijn.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Je motivatie is toegevoegd
Upload je motivatie
Door te solliciteren ik ga er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus bv mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!