Administratief medewerker

Administratief medewerker

Bezoekers ontvangen, opdrachtgevers te woord staan, het controleren en verwerken van facturen, de dagelijkse financiële administratie bijhouden, het management en collega’s van andere afdelingen ondersteunen: in administratief ondersteunende functies zijn er bij Bluekens verschillende functies.

Wat doe je als administratief medewerker?

Als administratief medewerker heb je een ondersteunende functie op kantoor en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Bij Bluekens Truck en Bus voeren administratief medewerkers verschillende taken uit. De exacte werkzaamheden zijn afhankelijk van de functie. Als administratief medewerker op de financiële administratie ben je onder andere verantwoordelijk voor het controleren en versturen van facturen, urenregistratie en andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

Met wie werk je samen?

In een administratieve functie werk je nauw samen met andere collega’s die een staffunctie vervullen. Hier vallen verschillende afdelingen onder, zoals inkoop, Human Resources (HR), IT, en facilitaire zaken. De facilitair medewerkers zorgen ervoor dat collega’s hun werk optimaal kunnen doen. De HR-medewerker is verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren, beoordelen en doorontwikkelen van medewerkers.

Wat verdien je in een administratieve functie?

Jouw salaris is afhankelijk van je functie. Daarnaast spelen kennis en ervaring een rol bij de inschaling. Bluekens Truck en Bus hanteert de CAO Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf als basis.

Welke andere administratieve functies hebben wij?

De managementassistent is een andere belangrijke staffunctie. De managementassistent ondersteunt het management op alle denkbare terreinen. Je zorgt ervoor dat managers hun werk optimaal kunnen doen.

Je beheert onder andere de agenda, bereidt vergaderingen voor, notuleert, archiveert en ontvangt bezoekers.

Wat doet een manager bij Bluekens Truck en Bus?

Als manager heb je oog voor de vragen van vandaag én die van morgen. De transportwereld is namelijk continu in beweging en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. In die steeds veranderende wereld willen wij onze klanten maximaal ondersteunen, door hen te voorzien van materieel en diensten waarmee zij hun taken optimaal kunnen uitvoeren en die hun rendement verbeteren.

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen en vragen

Managers hebben een centrale positie in de organisatie. Plannen, organiseren, leidinggeven, het coachen van medewerkers, werken aan innovaties: als manager heb je een veelzijdige functie. Je vertaalt vragen en behoeften van de klant naar producten en diensten die hem verder helpen. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en trends, zet de koers uit en levert strategisch en operationeel een bijdrage aan het verder verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Je werkt in een dynamische omgeving en combineert zelfstandigheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en het vermogen om te innoveren.

Mark Verschuren
Mark Verschuren

"Hier kan ik mijn passie voor trucks in kwijt"

Trucks en techniek hebben Mark Verschuren altijd geboeid. De voormalige chef-kok volgde zijn hart en is nu servicecoördinator bij Bluekens.

Deel dit functieprofiel met een vriendin, vriend of collega!

Stuur een open sollicitatie!
Alle velden zijn verplicht.

Upload je CV en Motivatie (beide verplicht)
Zorg ervoor dat de bestanden niet groter dan 6MB zijn.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Je motivatie is toegevoegd
Upload je motivatie
Door te solliciteren ik ga er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus bv mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!