Werken in Middelharnis

Werken in Middelharnis

Werken aan trucks en trailers

In de werkplaats in Middelharnis werken we aan het rijdend en getrokken materiaal van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat trucks en trailers in optimale conditie de werkplaats weer verlaten. Daarbij staat de BlueCare gedachte centraal: wij bieden onze klanten de beste service en ontzorgen hen volledig, zodat zij zich kunnen richten op hun onderneming.

Service van wereldniveau

Kennis van zaken is essentieel om onze klanten optimale service te kunnen verlenen. Al vele jaren doet Bluekens Truck en Bus mee aan de VISTA-competitie, waarbij servicecollega’s wereldwijd strijden om de Volvo International Service Training Award (VISTA). Het doel van de wedstrijd is het ontwikkelen, toetsen en verbeteren van de kennis en vaardigheden van Volvo-werknemers. Serviceteams van Bluekens Truck en Bus presteren regelmatig zeer goed. Een team van de vestiging Middelharnis eindigde een paar jaar geleden als derde van de wereld!

"De variatie in het werk spreekt mij aan"

Niels Esselink

Niels Esselink verruilde de stal voor de garage. In plaats van koeien melken en voeren sleutelt hij nu aan trucks. “Het bevalt mij uitstekend!”

"Hier kan ik mijn passie voor trucks in kwijt"

Mark Verschuren

Trucks en techniek hebben Mark Verschuren altijd geboeid. De voormalige chef-kok volgde zijn hart en is nu servicecoördinator bij Bluekens.

"Er zijn volop doorgroeimogelijkheden"

Hans van Nieuwenhuyzen

Hans van Nieuwenhuyzen sleutelde al op jonge leeftijd aan auto’s. Hij wilde groter en verruilde de technicus personenauto’s voor trucks.

"Ik krijg alle kans om me te ontwikkelen"

Glenn Breewel

Glenn Breewel combineert leren met werken bij Bluekens. “Je krijgt alle kans om jezelf te ontwikkelen.”

"De afwisseling is fijn. Geen dag is hetzelfde"

Gitte Mathijssen

Gitte Mathijssen is opgeleid tot schoonheidsspecialist. Nu werkt ze als magazijnmedewerker bij Bluekens. 

1 / 5  werknemers

Werken aan bestelwagens

Bluekens Truck en Bus is dealer van Renault Trucks bedrijfswagens. Ook voor service en onderhoud zijn wij de betrouwbare partner voor onze klanten. Wij weten als geen ander dat een ondernemer zijn voertuig geen moment kan missen. Met de bestelwagenservice leveren we kwaliteit en zorgen we ervoor dat de ondernemer met zijn eigen business bezig kan zijn.

Nienke helpt je graag verder!

Nienke helpt je graag verder!

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Bluekens Truck en Bus in Middelharnis? Neem contact met mij op. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bezoekadres

Huygens 10
3241 LR Middelharnis

Receptie

Bel 088 006 98 70

Jouw nieuwe
werktijden?

ma t/m vrij: 08:00 - 17:00
zaterdag: 08:00 - 12:00

Stuur een open sollicitatie!

Upload je CV en Motivatie

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!