Mijn verhaal<br>Gitte Mathijssen

Mijn verhaal
Gitte Mathijssen

Mijn verhaal
Gitte Mathijssen

Gitte Mathijssen is opgeleid tot schoonheidsspecialist. Nu werkt ze, na eerst een aantal jaren als magazijnmedewerkster, als werkvoorbereider bij Bluekens Truck en Bus. "De afwisseling vind ik het leukst."

"De afwisseling is fijn. Geen dag is hetzelfde"

Van welk merk is die truck? Hoeveel assen heeft die vrachtwagen? Gitte boog zich vroeger onderweg naar een vakantieadres, uitgedaagd door haar vader, achterin de auto al over dat soort vragen. Nu zit ze als werkvoorbereider dagelijks tussen de trucks en ze zou niet meer anders willen.

Toch is Gitte bevoegd om ook een heel ander beroep uit te oefenen. "Ik heb de opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. Ook dat werk vond ik erg leuk om te doen. Je maakt namelijk andere mensen blij. Ik deed van alles: handverzorging, voetverzorging, gezichtsverzorging, noem maar op. Maar na mijn opleiding merkte ik dat het lastig was om een baan te vinden. Er wordt altijd om een paar jaar werkervaring gevraagd."

Via via werd Gitte geattendeerd op de vacature voor magazijnmedewerker bij Bluekens. Ze greep de kans om tussen de trucks te kunnen werken met beide handen aan. "De afwisseling vind ik het leukste aan mijn werk. Geen dag is hetzelfde. Vooral het technische deel vind ik interessant: onderdelen uitzoeken en leren kennen. Het ene moment ben je bezig met een laadklep, het andere moment pik je een order voor motoronderdelen of ben je bezig om materiaal te bestellen."

Gitte voelde zich direct thuis bij Bluekens. "Als je binnenkomt, word je meteen opgenomen in de familie. Iedereen steunt elkaar, iedereen staat voor elkaar klaar. Echt heel fijn. Ik kan het iedereen die een andere baan overweegt aanraden om bij Bluekens aan de slag te gaan: het werk is uitdagend en de collega's superleuk."

Inmiddels is het voor Gitte geen kunst meer om verschillende truckmerken van elkaar te onderscheiden. En nagels verzorgen? Dat doet ze alleen nog in haar vrije tijd, voor familie en vrienden. "Bij Bluekens ben ik op mijn plek."

Administratief medewerker
Functieprofiel - Administratief medewerker

Alles loopt op rolletjes

Als administratief medewerker verricht je achter de schermen belangrijk werk. Je bent dienstverlenend en zorgvuldig. Daarmee zorg jij ervoor dat alles soepeltjes verloopt. Kijk hier wat we je te bieden hebben.
dit verhaal