Mijn verhaal
Jan Hagens

Mijn verhaal
Jan Hagens

Jan Hagens begon als parts-manager bij Bluekens Truck en Bus en is nu verkoopadviseur.

“Bij Bluekens krijg je volop kansen”

“Voor mij is het allemaal begonnen in het magazijn. Ik kwam bij Bluekens als magazijnmedewerker en ben ook Service Coördinator geweest. Van daaruit kreeg ik de kans om door te groeien. Op een gegeven moment ben ik aan de slag gegaan als verkoopadviseur voor Renault Trucks lichte bedrijfswagens en Renault Trucks.”
 

Veel afwisseling

“Als verkoper heb je je eigen gebied. Je verdiept je in de markt en de verschillende werkzaamheden van de verschillende klanten. We hebben voor ieder type ondernemer een oplossing op maat. En dat is ook het mooie: je bent dag in dag uit bezig om ondernemers vooruit te helpen en je komt op alle mogelijke plekken: van bouw en koeriers tot installateurs en schilders.”

 

Proactief en klantgericht

“Bij Bluekens krijg je volop kansen. Ik heb dat zelf ervaren. Je kunt opleidingen volgen en wordt goed begeleid. Daarnaast, en dat is minstens zo belangrijk, hebben we een ontzettend leuk team. We doen het echt samen. Samen neem je initiatieven en bedenk je nieuwe concepten die aansluiten bij wat de klant vraagt. Bluekens is echt een proactieve en klantgerichte organisatie. Twee eigenschappen die je ook als verkoopadviseur moet hebben. Als je dat allemaal samenbrengt, is dit het mooiste vak van de wereld!”
 

Verkoopadviseur
Functieprofiel - Verkoopadviseur

Deskundig advies is belangrijker dan ooit

De transportwereld verandert in snel tempo. Deskundig advies is daarom belangrijker dan ooit. Als verkoopadviseur heb je kennis van zaken en voorzie je grote en kleine ondernemers van de juiste transportoplossing.
dit verhaal