Mijn verhaal
Mark Verschuren

Mijn verhaal
Mark Verschuren

Trucks en techniek hebben Mark Verschuren altijd geboeid. De voormalige chef-kok volgde zijn hart en is nu servicecoördinator bij Bluekens.

"Hier kan ik mijn passie voor trucks in kwijt"

“Ik ben gek op alles dat beweegt en naar brandstof ruikt. Eerst brommers, toen auto’s en motoren en later bootjes. Maar ik heb altijd een passie gehad voor vrachtwagens. Van jongs af aan vond ik dat machtig.”

Toch koos Mark aanvankelijk een ander beroep. “Toen ik een opleiding tot elektricien volgde, had ik een bijbaantje in de horeca als afwasser en keukenhulp. De horeca sprak me ook aan. Ik heb toen een koksopleiding gedaan. In de loop der jaren heb ik bij mooie bedrijven gewerkt en uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de functie van chef-kok in een hotel in Breda. Daar heb ik dertien jaar met plezier gewerkt. De laatste jaren begon ik mij wel steeds meer af te vragen wat ik nu echt leuk vond in mijn werk. Ik zag het niet zitten om ergens anders als chef-kok te gaan werken en zocht een nieuwe uitdaging waarbij ik sowieso iets wilde doen met plannen en organiseren.”

De voorkeur van Mark ging uit naar een baan in de techniek. “Een vriend tipte mij dat er een functie openstond als servicecoördinator bij Bluekens. Dat bleek een schot in de roos, de baan past perfect bij mij. Als servicecoördinator ben ik het eerste aanspreekpunt voor de werkplaats. Plannen, organiseren en contact met de klant vind ik ontzettend leuk. Ik begin mijn werkdag met de orders die bekend zijn en verder is het een zoete inval met onder andere reparaties, strandingen en storingen die uiteraard zo spoedig mogelijk opgelost moeten worden. Het regelwerk is aan mij wel besteed.”

Mark is enthousiast over de begeleiding bij Bluekens. “Het inwerktraject is super. Ik krijg bij allerlei afdelingen en diverse vestigingen een kijkje in de keuken. De samenwerking met collega’s verloopt perfect. De bereidheid om elkaar te helpen is groot.”

Autospuiter
Functieprofiel - Autospuiter

Het perfecte visitekaartje van de klant

Trucks, trailers en bedrijfswagens zijn het uithangbord voor onze klant. Goed spuitwerk geeft meerwaarde aan de uitstraling van een voertuig en de beleving van de klant. In onze spuiterijen zorgen we ervoor dat al het rijdend materiaal er perfect uitziet.
dit verhaal