Mijn verhaal
Peter Bakker

Mijn verhaal
Peter Bakker

Transport heeft Peter Bakker altijd geboeid. Nu is hij accountmanager Volvo Trucks bij Bluekens Truck en Bus. “Een fantastisch merk.”

“Een dynamische onderneming met de sfeer van een familiebedrijf”

“Van kinds af aan heb ik al iets met transport. Na jarenlang in de autobranche gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om als accountmanager Volvo Trucks aan de slag te gaan bij Bluekens Truck en Bus. Dat was voor mij een mooie vervolgstap. Bluekens is een mooi bedrijf met een rijke historie. En Volvo Trucks is natuurlijk een fantastisch merk.”

Elke dag is anders

“Als verkoper van Volvo Trucks kom je in aanraking met alle soorten transport. Van bouw en distributie tot internationaal transport. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Als accountmanager adviseer je de ondernemer over het juiste voertuig, waarbij we kijken naar de inzet. We kijken samen naar de configuratie, de opbouw en hoe de ondernemer kan besparen op brandstof en CO2-uitstoot. Met Volvo Trucks hebben we natuurlijk fantastische producten. De zware range is net nieuw en daarnaast hebben we alternatieve brandstoffen als LNG en elektrisch. Wat ik zelf ook leuk vind, is het hele traject vanaf het eerste contactmoment tot aan het uiteindelijke resultaat, de aflevering. Dat is de kers op de taart.”

Het voelt als thuiskomen

“Bluekens is een dynamische, innovatieve onderneming. Een leuk team, met de sfeer van een familiebedrijf waar steeds wordt gewerkt aan verbetering. Dat zie je terug in trainingen en opleidingen. Voor mij voelde het als thuiskomen. Onze focus is de klant in alle facetten. Samen werken we aan vooruitgang!”

Verkoopadviseur
Functieprofiel - Verkoopadviseur

Deskundig advies is belangrijker dan ooit

De transportwereld verandert in snel tempo. Deskundig advies is daarom belangrijker dan ooit. Als verkoopadviseur heb je kennis van zaken en voorzie je grote en kleine ondernemers van de juiste transportoplossing.
dit verhaal