Werken in Breda

Werken in Breda

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Bluekens Truck en Bus zit in Breda. Hier zijn verschillende afdelingen gevestigd, zoals management, HR, financiële administratie, marketing en communicatie, verkoop en IT. In onze werkplaats verrichten we onderhoud en service aan trucks, trailers, bussen en bestelwagens. Daarnaast hebben we in Breda een spuiterij en schadeafdeling. In alle facetten bieden we onze klanten de beste service en ontzorgen we hen volledig.

Werken aan elektrische voertuigen

Elektrisch rijden is in opkomst. Bluekens Truck en Bus is specialist op het gebied van elektrische en emissievrije voertuigen. In de nieuwe werkplaats in Breda vinden steeds meer werkzaamheden plaats aan elektrische voertuigen van diverse merken. Ook wordt hier gewerkt aan elektrische OV-bussen. Daarnaast openen we in Breda een kenniscentrum waar bezoekers terecht kunnen met alle vragen over elektrische bedrijfswagens.

“Bij Bluekens krijg je volop kansen”

Jan Hagens

Jan Hagens begon als parts-manager en is nu verkoopadviseur. “Dit is het mooiste vak van de wereld.”

“Een dynamische onderneming met de sfeer van een familiebedrijf”

Peter Bakker

Peter Bakker was als kind al geïnteresseerd in transport. Nu is hij accountmanager Volvo Trucks bij Bluekens. “Een fantastisch merk.”

"De variatie in het werk spreekt mij aan"

Niels Esselink

Niels Esselink verruilde de stal voor de garage. In plaats van koeien melken en voeren sleutelt hij nu aan trucks. “Het bevalt mij uitstekend!”

"Hier kan ik mijn passie voor trucks in kwijt"

Mark Verschuren

Trucks en techniek hebben Mark Verschuren altijd geboeid. De voormalige chef-kok volgde zijn hart en is nu servicecoördinator bij Bluekens.

"Ik krijg alle kans om me te ontwikkelen"

Glenn Breewel

Glenn Breewel combineert leren met werken bij Bluekens. “Je krijgt alle kans om jezelf te ontwikkelen.”

1 / 5  werknemers

Werken aan brandweervoertuigen

De brandweer moet kunnen vertrouwen op het brandweermateriaal waarmee ze uitrukt naar calamiteiten. Bluekens Brandweer Techniek is een belangrijke service van Bluekens Truck en Bus. In de vestiging Breda heeft Bluekens een volledig ingerichte werkplaats waar alle voorkomende werkzaamheden aan brandweervoertuigen worden uitgevoerd. Bluekens Brandweer Techniek is het aanspreekpunt voor brandweerorganisaties in West- en Zuid-Nederland.

Bezoekadres

Tinstraat 1
4823 AA Breda

Receptie

Bel 088 006 98 00

Jouw nieuwe
werktijden?

Ma t/m vrij: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Stuur een open sollicitatie!
Alle velden zijn verplicht.

Upload je CV en Motivatie (beide verplicht)
Zorg ervoor dat de bestanden niet groter dan 6MB zijn.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Je motivatie is toegevoegd
Upload je motivatie
Door te solliciteren ik ga er mee akkoord dat Bluekens Truck en Bus bv mijn persoonsgegevens verwerkt volgens haar privacybeleid.

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!