Werken in Breda

Werken in Breda

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Bluekens Truck en Bus zit in Breda. Hier zijn verschillende afdelingen gevestigd, zoals management, HR, financiële administratie, marketing en communicatie, verkoop en IT. In onze werkplaats verrichten we onderhoud en service aan trucks, trailers, bussen en bestelwagens. Daarnaast hebben we in Breda een spuiterij en schadeafdeling. In alle facetten bieden we onze klanten de beste service en ontzorgen we hen volledig.

Werken aan elektrische voertuigen

Elektrisch rijden is in opkomst. Bluekens Truck en Bus is specialist op het gebied van elektrische en emissievrije voertuigen. In de nieuwe werkplaats in Breda vinden steeds meer werkzaamheden plaats aan elektrische voertuigen van diverse merken. Ook wordt hier gewerkt aan elektrische OV-bussen. Daarnaast openen we in Breda een kenniscentrum waar bezoekers terecht kunnen met alle vragen over elektrische bedrijfswagens.

"De variatie in het werk spreekt mij aan"

Niels Esselink

Niels Esselink verruilde de stal voor de garage. In plaats van koeien melken en voeren sleutelt hij nu aan trucks. “Het bevalt mij uitstekend!”

"Hier kan ik mijn passie voor trucks in kwijt"

Mark Verschuren

Trucks en techniek hebben Mark Verschuren altijd geboeid. De voormalige chef-kok volgde zijn hart en is nu servicecoördinator bij Bluekens.

"Er zijn volop doorgroeimogelijkheden"

Hans van Nieuwenhuyzen

Hans van Nieuwenhuyzen sleutelde al op jonge leeftijd aan auto’s. Hij wilde groter en verruilde de technicus personenauto’s voor trucks.

"Ik krijg alle kans om me te ontwikkelen"

Glenn Breewel

Glenn Breewel combineert leren met werken bij Bluekens. “Je krijgt alle kans om jezelf te ontwikkelen.”

"De afwisseling is fijn. Geen dag is hetzelfde"

Gitte Mathijssen

Gitte Mathijssen is opgeleid tot schoonheidsspecialist. Nu werkt ze als magazijnmedewerker bij Bluekens. 

1 / 5  werknemers

Werken aan brandweervoertuigen

De brandweer moet kunnen vertrouwen op het brandweermateriaal waarmee ze uitrukt naar calamiteiten. Bluekens Brandweer Techniek is een belangrijke service van Bluekens Truck en Bus. In de vestiging Breda heeft Bluekens een volledig ingerichte werkplaats waar alle voorkomende werkzaamheden aan brandweervoertuigen worden uitgevoerd. Bluekens Brandweer Techniek is het aanspreekpunt voor brandweerorganisaties in West- en Zuid-Nederland.

Nienke helpt je graag verder!

Nienke helpt je graag verder!

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Bluekens Truck en Bus in Breda? Neem contact met mij op. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bezoekadres

Tinstraat 1
4823 AA Breda

Receptie

Bel 088 006 98 00

Jouw nieuwe
werktijden?

Ma t/m vrij: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Stuur een open sollicitatie!

Upload je CV en Motivatie

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!