Werken in Oosterhout

Werken in Oosterhout

Werken aan trucks, trailers, bestelwagens en bussen

In de werkplaats in Oosterhout werken we aan het rijdend en getrokken materieel van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat trucks, trailers, bestelwagens en bussen in optimale conditie de werkplaats weer verlaten. Daarbij staat de BlueCare gedachte centraal: wij bieden onze klanten de beste service en ontzorgen hen volledig, zodat zij zich kunnen richten op hun onderneming.

Werken aan elektrische voertuigen

Elektrisch rijden staat steeds meer in de belangstelling. Bluekens Truck en Bus loopt voorop op het gebied van elektrische en emissievrije voertuigen. In Oosterhout is een volwaardige elektro-werkplaats gevestigd voor onderhoud aan elektrische bedrijfswagens en bussen. We beschikken over alle faciliteiten om veilig en vakkundig te kunnen werken aan elektrische voertuigen.

"De variatie in het werk spreekt mij aan"

Niels Esselink

Niels Esselink verruilde de stal voor de garage. In plaats van koeien melken en voeren sleutelt hij nu aan trucks. “Het bevalt mij uitstekend!”

"Hier kan ik mijn passie voor trucks in kwijt"

Mark Verschuren

Trucks en techniek hebben Mark Verschuren altijd geboeid. De voormalige chef-kok volgde zijn hart en is nu servicecoördinator bij Bluekens.

"Er zijn volop doorgroeimogelijkheden"

Hans van Nieuwenhuyzen

Hans van Nieuwenhuyzen sleutelde al op jonge leeftijd aan auto’s. Hij wilde groter en verruilde de technicus personenauto’s voor trucks.

"Ik krijg alle kans om me te ontwikkelen"

Glenn Breewel

Glenn Breewel combineert leren met werken bij Bluekens. “Je krijgt alle kans om jezelf te ontwikkelen.”

"De afwisseling is fijn. Geen dag is hetzelfde"

Gitte Mathijssen

Gitte Mathijssen is opgeleid tot schoonheidsspecialist. Nu werkt ze als magazijnmedewerker bij Bluekens. 

1 / 5  werknemers

Service van topniveau

Om onze klanten optimale service te kunnen verlenen, is kennis van zaken essentieel. Al vele jaren doet Bluekens Truck en Bus mee aan de VISTA-competitie, waarbij servicecollega’s strijden om de Volvo International Service Training Award (VISTA). Het doel van de wedstrijd is het ontwikkelen, toetsen en verbeteren van de kennis en vaardigheden van Volvo-werknemers. Serviceteams van Bluekens Truck en Bus presteren regelmatig zeer goed. Zo eindigde een serviceteam van de vestiging Oosterhout dit jaar op de gedeelde eerste plek in Nederland!

Nienke helpt je graag verder!

Nienke helpt je graag verder!

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Bluekens Truck en Bus in Oosterhout? Neem contact met mij op. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bezoekadres

Souvereinstraat 4
4903 RH Oosterhout

Receptie

Bel 088 006 98 80

Jouw nieuwe
werktijden?

ma t/m vrij: 08:00 - 18:00
zaterdag: 08:00 - 12:00

Stuur een open sollicitatie!

Upload je CV en Motivatie

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!