Werken in Goes

Werken in Goes

Werken aan trucks en trailers

In de werkplaats in Goes werken we aan het rijdend en getrokken materiaal van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat trucks en trailers in optimale conditie de werkplaats uitrijden. Daarbij staat de BlueCare gedachte centraal: wij bieden onze klanten de beste service en ontzorgen hen volledig, zodat zij zich kunnen richten op hun onderneming.

Spuiterij

Bluekens Truck en Bus heeft spuiterij en schadeafdeling in Goes. De spuiterij is erop ingericht om aan verschillende typen voertuigen te werken, van klein tot groot. Naast spuitwerk voeren we hier ook andere werkzaamheden uit, zoals de belettering van materieel. Verder verzorgen we schadeherstel van A tot Z:, van de schadetaxatie tot en met de aflevering van het volledig herstelde voertuig.

"De variatie in het werk spreekt mij aan"

Niels Esselink

Niels Esselink verruilde de stal voor de garage. In plaats van koeien melken en voeren sleutelt hij nu aan trucks. “Het bevalt mij uitstekend!”

"Hier kan ik mijn passie voor trucks in kwijt"

Mark Verschuren

Trucks en techniek hebben Mark Verschuren altijd geboeid. De voormalige chef-kok volgde zijn hart en is nu servicecoördinator bij Bluekens.

"Er zijn volop doorgroeimogelijkheden"

Hans van Nieuwenhuyzen

Hans van Nieuwenhuyzen sleutelde al op jonge leeftijd aan auto’s. Hij wilde groter en verruilde de technicus personenauto’s voor trucks.

"Ik krijg alle kans om me te ontwikkelen"

Glenn Breewel

Glenn Breewel combineert leren met werken bij Bluekens. “Je krijgt alle kans om jezelf te ontwikkelen.”

"De afwisseling is fijn. Geen dag is hetzelfde"

Gitte Mathijssen

Gitte Mathijssen is opgeleid tot schoonheidsspecialist. Nu werkt ze als magazijnmedewerker bij Bluekens. 

1 / 5  werknemers

Werken aan bestelwagens

Bluekens Truck en Bus is dealer van Renault Trucks bedrijfswagens. Ook voor service en onderhoud zijn wij de betrouwbare partner voor onze klanten. Wij weten als geen ander dat een ondernemer zijn voertuig geen moment kan missen. Met de bestelwagenservice leveren we kwaliteit en zorgen we ervoor dat de ondernemer met zijn eigen business bezig kan zijn.

Nienke helpt je graag verder!

Nienke helpt je graag verder!

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Bluekens Truck en Bus in Goes? Neem contact met mij op. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bezoekadres

Diazweg 4
4462 HG Goes

Receptie

Bel 088 006 98 50

Jouw nieuwe
werktijden?

ma t/m vrij: 08:00 - 17:00
zaterdag: 08:00 - 12:00

Stuur een open sollicitatie!

Upload je CV en Motivatie

Lees hier ons privacybeleid.

Wij streven er naar om je binnen vijf werkdagen te voorzien van een gepast antwoord.
Solliciteer!